Slangjävel

Hej på er!
Igår avslutade jag inlägget med "vad blir det för middag"?..eller det kanske inte var avslutet direkt, men jag tog iaf upp det. Nu kan jag berätta för er att jag stekte korv. Och under tiden korven låg i stekpannan så fick jag för mig att jag skulle diska upp det lilla som låg kvar sen frukosten. Jag fyller upp diskhon och börjar diska. Drömmer mig bort under det varma vattnet och vaknar upp ur min drömm av att brandvarnaren började pipa. Fan, korvjävlarna brändes vid i stekpannan..typiskt.

Jag fick MVG i hemkunskap, men jag vet inte varför. Jag suger på att laga mat och skulle jag säga något annat så vore det att ljuga. Men korvarna gick iaf att äta. Med bröd, ketchup och senap till. Nice!

Imorse ringde chefen 3 min över 5. Godmorgon, du ska ut och sanda gator. Det är halt ute. Jippii..! På med kläderna, en halvfull tallrik yoghurt i magen och 1 macka och sen bar det iväg ut till verkstan för att hämta traktorn.

Så långt allt väl. När jag sen stuckit iväg till området för att sanda så går en hydralslang sönder och sandspridaren åker i backen och en fontän av hydralolja sprutar ner hela baksidan och rutan på traktorn. *** ***** ******* ..mitt på en gångväg. Jag kommer ingenstans! Jag ringer chefen och han skickar ut en servicebil. Som tur var så kom den fort till platsen och lagade skiten så att jag kunde åka iväg och fortsätta.

Imorn blir det till att gå upp tidigt. Det är halt ute och värre kommer det nog bli. Klockan är satt på 20 i fem. Det kommer blir en lång dag imorgon..

Nytt liv - ny blogg!

Hej kära läsare! (2st senaste inlägget) Detta har hänt;
Jag har gått ut skolan
Skaffat mig ett jobb
och flyttat hemifrån.

Det är allt i stora drag! Mer orkar jag nog inte skriva om det. MEN! Efter att ha flyttat hemifrån så bor jag nu själv i en liten etta i Tumba, strax söder om Stockholm. Livet känns förbannat trist och ensamt nu när jag bor själv och inte har min familj närheten. Vem ska jag äta middag med? Vem ska jag prata med? Vem ska jag bolla alla mina funderingar och tankar med?

Vad kom jag att tänka på då? Jo, min gamla lilla blogg. Varför inte dela med mig av allt det dära här!? Perfekt! Då slipper jag ju kanske behöva gå runt och prata med mig själv..eller det kommer jag nog göra ändå. Om jag har en fråga och ställer den till mig själv, så får jag ju det svaret jag vill ha tillbaka! Bra va? :) oftast iaf..det kan ju vara fel.

Hur som helst. Detta händer just nu;
Jag ska strax gå och laga mig lite middag. Vad det blir, vet jag inte riktigt än.. Sitter samtidigt och tittar ut på de stora mörka snömolnen som ligger tunga över Tumba just nu. Det ser inge kul ut. Och då måste jag ju berätta för er att i mitt jobb ingår det en snöjour som jag har. Tack och lov har jag inte blivit utringd idag, än. Men nu ser det ut att bli kallare inför natten så ja..man kanske får åka ut och sanda imorn bitti iaf. Typiskt, vi som precis plockat av alla sandspridare på våra traktorer och börjat mekka ihop sopmaskinerna. Värsta bakslaget..