Bilskrot

Återigen en ny dag. Måndag morgon efter sportlovet. Uääck.. Fyfan säger jag bara. Och upp tidigt blev det också. Klockan 9 kom Gunnar och Tobbe förbi och hämtade upp mig. Vi skjutsade Tobbe till skolan och jag och Gunnar fortsatte mot en bilskrot i Gladö Industriomr. som ligger lite utanför Huddinge. Där parkerade vi och gick in till mottagningen som fanns där. Haha, Gurra glömde lägga i handbromsen så bilen rullade bakåt. Tur att jag slängde mig in och drog åt bromsen =P Vilken hjältemodig insats va! ..eller nä.
Jahaja, snart ska jag till skolan. Börjar 12:45 men pendeltåget går 11:28. Det är så dumt att man börjar så sent. Man måste käka lunch typ kvart i elva för att hinna till tåget. Och då blir man hungrig igen vid 3-tiden vilket innebär att då måste man gå hungrig till kvällsmaten som serveras vid 6-tiden på kvällen. En frukt löser inte detta gott folk, tro mig. För jag har provat.
Nähepp, ska väl ta och fixa mig nåt att få i magen, packa väskan och sen bär det väl av.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

eller nåt. Såhär tänkte jag:
Att ha en blogg på nätet är ju som att skriva dagbok på papper. Det kan vara skönt att få skriva av sig ibland men det är väldigt ofta som man inte har tid med det. Vi får väl se hur länge den här bloggen håller sig uppdaterad.
För övrigt så finns det en himla massa knappar här. Hur fan gör man? Vad händer om jag trycker på den här då..
vafan? ... en linje.
åh nej, jag orkar verkligen inte exprimentera idag. Det får bli nån dag när jag har tid.
Söndag.. varför inte döpa om det till Måndag 1? För det är ju lika jävligt att gå upp en söndag som att gå upp en måndag. Man tänker antingen; Fan, nu är helgen slut.... och man tänker; Fan, en ny vecka.

Tjipp tjpp, nu drar jag!