Ah äntligen lunch. Hoppas jag klarar dagen på min lilla matlåda ...

Bild(91)
Ah äntligen lunch. Hoppas jag klarar dagen på min lilla matlåda bestående av typ sex små kycklingbitar och lite ris. Sen har jag pizzasalladen från igår.. Ja det återstår att se. Har en burk tonfisk i ryggan om det skulle krisa :) Hörs senare!

Tisdag 29 Oktober

Tjolahej tjolahopp! Vilken dag! Först på morgonen i skolan fortsatte vi med att anlägga vår perennarabatt som vi i anläggargruppen håller på med. Tufft hårt arbete, men väldigt roligt! :)

Sen när jag kom hem så hjälpte jag pappa med, som jag skrev igår, att dränera. På bilden nedan ser du en släpkärra som vi hyrde och åkte och hämtade Makadam med (grus typ..) Totalt åkte vi två gånger och hämtade grus. Totalt blev det två ton! Så det ni ser på bilden är ett ton. Det ser inte ut att vara så mycket. Men jodå. Och jävlar vad tungt. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Det tog ett tag att lasta ur all grus och lägga i gropen runt huset. Lite har vi lagt på en pressenning som ligger på gräsmattan också. Vi har lite kvar att fylla upp med.
Och nu sitter jag här och ska plugga lite, om jag orkar..
Tog mig just ett glas cider. Det var inge vidare gott. Kolsyran hade nästan försvunnit ur flaskan. Ja det får väl hålla mig uppe ändå. Är så himla trött! Längtar till sängen :)
Hörs imorn!

Bild(84)



MMS

Coffee

Hej igen!

Nej nu mår jag dåligt. Var tog jag vägen egentligen? Har ju inte skrivit här sen i mars.. herregud!
Okej, jag gör ett nytt försök. Den här gången ska det gå bättre.. hoppas jag.
Så..
Måndagen leder mot sitt slut. Var i skolan ganska tidigt faktiskt. Jag åkte bil. Tänkte plugga lite växter inför provet som är nästa vecka. Åh, jag har en känsla av att det kommer gå åt..skogen. Om det ändå hade varit ut i blomrabatten!
Sommarblommor..60 stycken! Jag kan en! Bidens Ferulifolia. Ampelskära. Inte ens personalen på jobbet (Zetas trädgård) visste vad en Ampelskära var för något. Varför ska vi då kunna det?
Appropå jobbet måste jag berätta vad som hände igår..haha.. Jag var på väg in på kontoret för att hämta en grej när jag blir stoppad av en kund:
-Du?
-Ja?
-Orkar du lyfta den här krukan? (pekar på en stor kruka av cement)
-Ja det gör jag, men den är lite otymplig, säger jag och tar mig en snabb funderare på vad hon egentligen menar?
-Ja men får jag se att du orkar lyfta den..
-Jaha, tänker jag lite högt och lyfter krukan.
-Okej, tack. Då vet jag, säger hon och går därifrån.
VAAAAA?! ...alltså..människan är outgrundlig. Ingen går väl fram till någon och frågar om han eller hon orkar lyfta krukan bara för att den vill se om man orkar? Eller?.. Hoppas hon hade något gott syfte i att fråga mig om jag orkade lyfta den förbannade krukan. Kändes lite som om hon lika gärna kunnat fråga om jag kunde ta av mig tröjan, spänna musklerna och göra trettio upp-hopp framför kassan..

Åter till idag..! På eftermiddagen klippte vi gräs på skolan. Först så körde jag med en vanlig gräsklippare. Alltså en sån där man går med, det kallar i alla fall jag en vanlig gräsklippare. Efter rasten bytte jag med Helen och så fick jag köra åkgräsklippare! :D Megaskoj! Det var faktiskt jätteroligt.

På kvällen nu har jag varit på Ica Maxi med mamma och pappa och storhandlat. Mycket mat blev det.
Har försökt att plugga lite men jag orkar verkligen inte :( usch..

Nej jag ska väl försöka ta och komma i säng nån gång också. Det är ju trots allt en dag imorgon som jag måste orka med. Tisdag. Dom brukar i och för sig va ganska så trevliga :) Imorn hoppas jag vi kommer igång igen med att anlägga en perenna-rabatt! Hoppas det blir bra väder så det inte blir så lerigt.
Sen på eftermiddagen ska jag hjälpa pappa att fixa med grus till dräneringen som vi håller på med här hemma. Men det talar vi mer om imorgon.
Godnatt! Over and out..