Ont i halsen.

Huuu.. väckarklockan ringde 05:35 imorse. Upp och hoppa! ..även om jag nu inte hoppade upp ur sängen.
ÅÅhuuuääää.. min hals! Ska jag va hemma idag? Nej jag måste iväg. Det kändes verkligen inte kul men jag var tvungen att redovisa i ekonomin i dag. Ville hellre ligga kvar i sängen.. jag velade verkligen fram och tillbaka om jag skulle gå eller inte. Kändes som om jag hade vaknat på helt fel sida. Jag mådde inte alls bra.

Seg dag i skolan.. jag hoppade över lunchen och pluggade pinnar istället tills imorn. Har prov då. Sen skjutsade Ulrika mig till verkstan och jag hämtade ut min lilla blå bil. HAH! Det första som händer är att den inte startar när jag sätter mig i bilen.. batteriet hade laddat ut. Så killen i servicedisken hjälpte mig med nån starthjälp och vips så startade den! Härligt.. åkte och köpte ny kylarvätska och fyllde sen på och åkte hem. Smidigt. Jag var hemma vid tre. Slapp infartstrafiken och köerna idag i alla fall..


kom hem och jag har inte gjort så mycket sen dess. Tror jag struntar i badmintonen idag. Stannar hemma och satsar på att bli frisk istället.

Jag vill gå ut och festa imorn! och på lördag! och på söndag ska jag till Casino Cosmopol med Gunnar, Tobbe och Jonte :) Det ska bli riktigt kul.

Skriver mer sen.


ugglorna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback