Förvirrad.

Fan vad förvirrad jag är. Jag vet inte vad jag vill.
Varför ska det alltid vara såhär för mig?
Och när man väl känner att det är bra och såhär vill ja ha det.. ja då skiter det sig helt och hållet ändå.

Ibland känns det som om jag bara vill kasta mig ur ut från ett flygplan utan fallskärm och sen falla fritt. Jag kan bli så himla otroligt trött på livet ibland. Motgångar och motgångar, hela tiden.
Ur ordning kommer kaos. Ur kaos kommer ordning. Men kaoset i det här fallet kan inte komma förns jag vet var ordning egentligen innebär och vad det är för mig i mitt liv.

Vet ni vad jag vill!? Jag vill spola tillbaka mitt liv ungefär 4 månader, runt den 26e oktober. Jag vill känna den där känslan, och jag vill absolut ha den, som jag kände precis innan vi åkte till usa. Då var jag lycklig och glad och jag önskade mig inget mer på denna jord eller i detta liv. Allt som hände då, runt kring den tiden, var bra. Jag visste då, att den känslan var för bra för att vara sann. Det här hände inte mig. Vad hade jag gjort för att få belönas med en sådan känsla och för att vara så lycklig som jag var då?!

Jag känner mig inte lycklig nu. Jag vet egentligen inte varför. Jag menar, jag har väl allt egentligen som behövs för att man ska va lycklig.. eller?

Åh mitt huvud dunkar. Jävla huvudvärk jag har fått.. Jag borde sova.
Kvällen på Casinot måste göras om. Det var hur nice som helst! ..även om jag inte vann så särskilt mycket som jag hade hoppats på. Det där lilla huset får jag väl se mig om i drömmarna om..

Nåja, imorgon är en annan dag. Godnatt mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Någon vis människa sa till mig någon gång att man inte kan bli lycklig om man inte har sina motgångar. Att man inte kan förstå det goda om man inte får känna på det onda. Frågan är ju bara om inte motgångarna blir lite för många och för tunga ibland? När ska det jämnas ut?

Ha det bra :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback