Norra Begravningsplatsen Dag 15 & 16

Hej på er! Ajaj, börjar slarva med det här känns det som. Skrev ju varje dag förut och nu får jag skriva ihop dagarna (skakar på huvudet).. inge bra.
Hur som helst! Det har varit helg, och så här gick det i fredags, dag 15:
Okej, det här börjar kännas lite löjligt att skriva nu efter ett par veckor..men jag vaknade i fredags också. Gick upp och gjorde det vanliga och åkte sedan iväg till praktiken. På morgonen så fortsatte jag att rensa den sista lilla biten av perenna-rabatten och det tog väl någon timme att göra klart det. Sen kom Kerstin och så planterade vi Irisar och den där sippan som jag pratade om. Kommer fortfarande inte ihåg vad det var för sippa men den var väldigt söt i alla fall. Sen var det dags för rast. Efter rasten så var det dags för ett slags personalmöte. Det var massa information till de anställa. Jag fattade inte så mycket men det var intressant att sitta med och lyssna i alla fall, haha. Mötet tog väl en sådär en och en halv timme så Kerstin och jag skyndade oss tillbaka sen för att plantera de sista sipporna och några irisar för att på fredagar så slutar man ju tidigare, vid ett. Vi hann inte plantera allt, innan det blev dags för helg.

Nu är det måndag. Och imorse så planterade jag dom sista irisarna. Sedan anslöt jag mig till Joel, Henrik och Johanna som rensade bort sommarblommor från gravar. Det skulle städas inför hösten och den kommande höstplanteringen. Återigen måste jag få säga, vilket härligt gäng dom är. Det är väldigt kul att få jobba med dom. Och det gjorde jag hela dagen, ända fram till tre, vilket gjorde att måndagar, som brukar va så tråkiga, inte blev tråkig den här dagen.
Vi hörs imorn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback